Besök av snyggingen till vänster!!

Egentligen var de tänkt att båda dessa brudar skulle till mig i helgen. Tyvärr kunde inte maja, tråkigt. Men Madde kommer iallafall och glad är jag för det, superduper länge sen vi tid, så det är på tiden!! :)

Madde, Maja och Jag. Tjeckien i somras.

Plugging i högsta högg.

De saknas bara lite plugg-godis. Har en svenska novell som ska vara inne senast imorgon, eller jag var tvungen att göra om lite eftersom den var lite för kort, otur. Har även en bok som ska vara utläst och redo att redovisas på tisdag och jag kan ju säga att jag har tre siffriga sidor kvar.



Det enda som finns på den här datorn är arkivet, därav alla bilderna.


Tomt i magen, lika tomt i kylskåpet.



Frisör hela dagen sen en sväng i stan med Klara och Fanny sen åkte jag hem och städa och diskade lite i lägenheten. Hann även klippa Jimmy där emellan. Nu är jag hungrig som tusan, dock finns de knappt någon mat som går snabbt att göra här längre, tur pappa har vägarna förbi imorgonbitti och fyller på kylskåpet!


Dagen till ära

Försov mig idag, är faktiskt imponerad över mig själv att jag försovit mig så pass lite sen jag flytta. Tre gånger högst!


Så här har min dag varit

Vi fick sluta lite över elva idag igen (skönt!!) efter att ha provat olika produkter i håret på varandra. Då vi slutade då for jag, Fanny, Klara och Tess till mig i några timmar där tiden bestod av skratt i mängder!


Jullovet = I go not back to black.


22.42.

Endast engelskalektion sen slutade vi för dagen, skönt! Då for jag, Fanny, Klara och Tess in till stan ett tag innan vi for var och en hem till sig.
Dock la jag mig i sängen direkt och somnade och vaknade några timmar senare, vilket resulterar att jag är pigg som tusan nu, attans! Men de ändras nog snart.

gullunge


Inte länge kvar.

De är inte länge kvar till jul nu, synd att jag nog tyvärr måste lämna kvar min fina julfisk kvar i arvids, dom som är så mysig, haha!! :)




Grattis på farsdag papsen!!

Bild från 2009.

Hela dagen åt lägenheten.

Hela dagen har gått åt till att städa hela lägenheten. All disk är diskad, all tvätt är tvättad, hela lägenheten har skurats och sängen är nybäddad och tavlorna är uppsatta.
Dock har jag kanske världens fulaste tapeter som inte alls passar in, längtar tills vi ska tapetera om!

 

 


Dag 26. Något du vill ha just nu

Hm, just nu.. Sällskap hade suttit fint!


2011-11-13 00.19

Dagen har bestått av match, dock kom vi hem med förlust. Känner just nu att jag är helt slut i kroppen, ska bli skönt att få sova ut hur länge man vill imorgon(eller idag, klockan är ju över 12 så), godnatt.


Gårdagen

Umgicks med elin hela kvällen igår!:) har just vart en sväng på Apoteket och nu håller jag på att packa inför bortamatchen, är hur nervös som helst, redan!!

Faaaarlig!


Nu säger vi godnatt.

Eftersom Fanny bor 100 mil från mig ungefär så sover hon här inatt! :)
(Tycker hon borde flytta närmare mig inom snar framtid!!!)


Nu → Walk the line


Skellefteå ibk.

Jag är nu ägare av en sån här mysig innebandydress!
 


Lite nytt så där.

En vit tröja, en mjukis tröja och ett halsband som jag tokälskar!!


Myspys

Efter en heldag i salongen + en massa skratt med vännerna så åkte vi och handla och åt mat hos mig. Hann även göra naglarna på mig, Fanny och Klara. Var ju som sagt ett tag sen jag rörde mina nagellack.

Mina, lite utanför och lite överallt.


Och Klaras naglar, kanske de längsta jag sett!!


Under skoltiden.

Tess, Elin, Jag.

Fanny, Klara.

Fannybanny.

Snigggaaaaaa

Från toppen till botten

Efter att ha varit på stan med Elin, Fanny, Klara och Tess sitter jag nu här och ska strax byta om för träning. Hatar att de är kolsvart ute + jättehalkigt ute så jag for lämna cykeln hemma. De är då de känns jätteroligt att fara iväg och träna.
Aja, känner att de här börjar bli en dålig dag, så känner för att åka till Arvids i helgen!!

Vart är Fanny???

Inte klagar jag.

Ledig idag, inte klagar man. Nu ska jag göra mig i ordning innan jag far ner till stan med fannybanny


Världens bästa busschafför?

Väntade på sista bussen från Anderstorp till stan (tar ungefär en kvart med buss) och enda i hela bussen var jag och busschaffören och då vi närmar oss stan så skulle han till garaget med bussen och frågade om jag bodde åt de hållet. De gjorde jag ju inte riktigt, men han tog en extra sväng så jag bara behövde gå några få meter i mörkret istället ifrån stan. Världens bästa busschafför??


Oj så bra!!


Har mamma på besök.

Eftersom jag hade utvecklingssamtal så är mamma och hunden här ikväll, skönt att för ovanlighetens skull få skjuts och hämtning från träningen, saknar epan i dom lägena :). Nu gick hon ut på promenad med hunden så tror jag ska gå och göra mig i ordning för sängen.

Dags att färga håret och klippa de känner jag i nuläget, godnatt.

Dag 25. Detta är jag beroende av

Vänner, familjen, telefonen, värme, tandborsten.


Dag 24. Ett kort på din dator

Datorn som vi fått från skolan och min egna.


Dag 23. Din favorit nagellack

Hade en tid där jag målade naglarna varenda dag, i olika mönster och former. Synd att jag varken har långa naglar eller orken längre, men depend är mitt favorit nagellack eftersom de har jag mest utav.

 

Några som jag gjort förut.


Halloween!!!

Alla bilder tagna utav Nellie.
Bara några av dom 100 bilderna som togs.









Skellefteå ännu en sväng.

Match och hockeytittande innan hemfärd och party!



Så där ja

Tänkte värma upp med en liten godisskål innan idol!


Besök hos Maja.





Resultat, dock riktigt dåliga bilder..

Före, dock var de runt fönstrena bruna från början.




Efter.




Blev riktigt fint tycker jag! Nu längtar jag ju bara ännu mer till vi ska tapetsera om i min lägenhet, förhoppningsvis på jullovet!

Här kommer det att bli fint!

Vi håller på att hjälpa nellies mamma att tapetsera, eller iallafall limmar tapeterna klara åt henne. Ni får före och efter bilder strax!


Måla för alla som vill

Ska gå och försöka ta bort lite färg från händerna och ansiktet, sminka mig och byta kläder innan mamma slutar.

å

Dag 22. En tv-serie du älskar

Dom två som jag iallafall försöker se och vet exakt vilken tid och dag dom går så är de efterlyst och idol.


Dag 21. Favorit ställe

Trivs bra som tusan i lägenheten i Skellefteå. Men trivs ju bra som tusan i Arvids också, svår fråga. Eller min säng i Skelle är så mysig så får välja de som favoritställe, haha.



Tisdagsmys med denna snygging igår

Måndag åkte jag till Skelle för träning och hem tisdag och då direkt till Nellie och måla i deras lägenhet och samma sak idag. Strax slutar mamma och då beger jag mig än en gång till Skelle för träning, till och med träningsmatch.



Min dag, varje dag

Blogg-appen på tlfn funkar ju inte alls, så alla inlägg jag försökt lägga upp via tlfn funkar inte så.
Åkte ju som sagt hem i torsdags, och sedan tillbaka fredag för att ta dit dubbelsängen och handla lite. Lördagen blev jag bjuden på mat hemma hos Nellies mamma sen umgicks jag med Maja och Nellie och en hel del andra trevliga personer.



Strax mina läsare

Snart kommer en massa inlägg ut, håll ut, håll ut..!


RSS 2.0