Göteborg-Gothia 2011










Bildlöst.

Valde att följa med mina päron till stugan idag och på torsdag skjutsar dom mig till Arjeplog där jag tar bussen till Skellefteå och blir där till lördag då jag åker till Piteå till Maja :)
Så bilder från Göteborg, pdol och allt sånt får ni nästa vecka, för jag glömde kabeln till kameran hemma. Har även en gammeldator nu som har cirka...0 bilder så blir bildlöst.

Tillbaka på hemmaplan.

Kom hem tio imorse, skönt!
Veckan i Göteborg med laget har varit kanon! Även om det kanske inte gick så bra i själva fotbollsspelet. Ska lägga in mina bilder från kameran och ta några från andra så ni får några bilder.


Justin Bieber ft. Rascal Flatts.

That should be me.


Göteborg idag då.

Ska packa det sista och leta åt mina ögonbryn som verkat sprungit iväg.


Godnatt.



härligt smile..

Fördriver tiden.

Klippt bror min idag och ikväll passade jag på att baka. Imorgon väntar träning och packning för på fredag bär det av.


Nya.


Tjeckien 2011

I sundsvall.


I Berlin.


På hotellet.


Utsikten från vårt rum.










Hotellet vi bodde på.



Haha, blir alltid så fint då man bor tre tjejer i samma rum.


Hemfärd.



Nytt från Prag.

Detta +6 örhängen till, ett halsband (som jag inte hittar), en stickad tröja, ett diadem, en bandeau, lite smink till och säkert något mer som inte kom med på bild.













Ring om jag och Madde bär en likadan utav! =)







Prague - old town

Snart kommer bilder från Tjeckien och på alla saker jag har köpt. Dock har jag inte hittat laddaren, men vi for på expert och dom sa att dom kunde ladda den åt mig, strömmen ska då räcka ända till efter gothia. Vi får ju se hur de går.

Foppa, Nellie och jag.
 
Julias bild.

Äntligen hemma.

Älskar att vara i norrland, vill bara vara här resten av sommaren, vill inte fara en meter. Ändå väntar Gothia på fredag = ännu mer tåg. Är så less, vill inte sätta min fot i ett tåg igen.

Bild från en tjeckisk tjej som ville ta kort med vårt lag. Hon är placerad längst ner i mitten i rosa tröja.


6 dagar senare

Och vi är på väg hem, sitter just på tåget mellan Malmö och Stockholm. Blir en massa bilder då jag kommer hem ikväll eller imorgon. Puss så länge.

I tåget mot Stockholm.

Och sen vidare till Malmö och prag!


Ögonen faller snart igen..

Vaknade 8 imorse = väääldigt lite sömn inatt. Vårt lag far 04.30 med buss till sundsvall och sedan tåg till prag så har bestämt mig för att vara vaken nu så jag kan sova i bussen och tåget men de börjar bli svårt. Börjar bli så sjukt trött. Så ska gå och duscha och göra mig nå mat.



Lite nytt.

En skjorta, en body, underkläder och en bikini :)




Tjeckien imorgon!

Ska strax fara och färga Nellies hår, sedan hem och packa för imorgon så åker laget till Prag! Ska bli riktigt skoj. Sen har jag bestämt mig för att vara vaken så länge som möjligt så man kan sova under dom närmsta 30 timmarna i tåg + buss.


De få bilderna från igår.








Blev tvungen!

Jag ska ta väl hand om dig ♥
Men eftersom det inte kommer någon post lördagar så kommer dom måndag med då är jag påväg till prag så jag får först se dom nästa söndag.


RSS 2.0