Dags att färga håret.

Jag har tänkt färga håret innan bröllopet som är i helgen och då tänkte ta mig en kik om vad ni tycker om det jag ska ha mörkt hår eller hålla mig kring det ljusa eller kanske någon helt annan färg? Jag tycker själv att på sommaren ska man ha ljust hår. Rösta vad ni tycker!




Under my umbrella, ella, ella, ella.

Klev precis upp och det regnar ute, precis som det gjort senaste.. 20 dagarna? Man får ju inte annat är hoppas att allt regn är utregnat till skolavslutningen!

Man måste nog snart inskaffa ett paraply!


Kajsa svarar!

Fick mig fyra frågor så passar på att svara på dom.

1. Hur får du ditt hår så mjuk & fint och vackert fastän du har färgat ditt hår flera gånger?
Jag använder i nuläget Dove's nya schampo och balsam som jag tycker är suveränt, håret blir jättelent! Senast mamma köpte det åt mig så fick man med balsamet, precis som på bilden. Vilket klipp! :)



2. Vad heter din bästa kärlek?
Min bästa kärlek? Förstår inte. Min bästa kärlek.. hm, har inte hittat min bästa kärlek ännu ;)

3. hur länge har du bloggat?
Hade en blogg 2009 som jag hade ett par månader men tog bort, sedan gjorde jag en ny som någon idiot tog bort, varför har jag ingen aning om? Sedan har jag gjort den här som jag har haft sedan november tror jag. Men om man lägger ihop allt så har jag bloggat i cirka 2 år till och från.

4. vilka bloggar läser du?
Kisses, Paows, Kenzas, Tyras, Micahs och Hugo Rosas är kändisbloggarna som jag läser. Sedan läser jag en massa av mina vänners därbland Nellies, Foppas, Elina & Julias, Sannas, Beas, Maddes. Sedan läser jag några andra som jag tycker är roliga och bra bloggar som går att läsa utan att man tycker den är tråkig! :)

Hoppas du är nöjd med svaren, annars är det bara att fråga om det är något mer du/ni vill ha svar på! =)


Godnatt gott folk.

Umgåtts med Maja hela kvällen. Ätit en massa godis och chips (vilket är det enda jag gjort under helgen), tur det är träning imorgon!

Jag och Maja. Sommarlovet 2009 tror jag att det var.


Kajsa svarar och visar!



Svar:  Tack så mycket! :) Jo, visst kan jag det! Dock har min kamera slut ström så det får bli mobilbilder, men man kanske ser ändå :)



I ett försök att få en bild på klasströjan.

Ska gå och fortsätta äta av mitt godis sen gå och sova. Godnatt.


Juste, detta har skoldagen bestått av!

Max, Gustav, Patrik.

Foppa! :)

Jag och Ebba. Jävligt ful bild, drog på mig en sexigdubbelhaka också och bilden var ju ifrån en så vacker vinkel.


Hugo, Max, Matilda, Patrik.


Alla bilder från Arvidsjaurs hemsida.


Tar en fredagsmys med mig själv, höhö



Ännu en fredag avklarad.



Till mitt blivande hem.



Engelska är inte en av mina topp tio

Tar på mig myskläder och sätter mig och läser engelskaboken som ska redovisas imorgon (har 30 sidor kvar) och jag gillar verkligen inte läsa engelska eller redovisa boken för vår engelskalärare heller för den delen. Senast jag skulle redovisa i engelska drog jag ut på det i 7 veckor, dock finns det ju inte tid till det nu ;) Blir inte en dag att se fram emot imorgon.


Vad ska man överraska med i år då?

Har provat frisyrer till skolavslutningen på mig själv sedan jag slutade skolan, dock blir det ju bara hemskt. Jag vill inte ha platt och tråkigt som dom senaste...9 åren? Provade locka, men tången räcker bara upp till halva håret sen blir det katastrof. Sugen på att klippa av håret i nuläget!


Imorgondagen börjar med sovmorgon, som vanligt! :)

Kom precis hem, och har bytt om till sovkläder (En av pappas t-shirtar)



Idag fanns detta i postlådan.

Klänningen som jag ska bära på på min kusins bröllop.





Maddes, min och Björns.


Last night, oooh.



Det går bra nu!

Plockade hem mitt tredje mvg i slutbetyg hittills idag. Dom två från förra terminen är nog kvar hoppas jag och fick mig ett till idag, yeees!

Drar ett sådant glädjeskutt.

Tredje sista måndagen i 9an klar.

Mitt hår har tydligen gått och blivit jätteljust på senaste tiden. De må icke gå, så ska färga det liiite mörkare snart :)




Cause you'll be in my heart


Korallllllllllllllllllllllll

Jag  har kolla på alla sidor på internet senaste veckorna efter en klänning till min kusins bröllop, som är om två veckor i Stockholm. Där alla av kvinnligt kön måste ha klänning och vit och svart är ju självklart att inte ha på sig, tycker inte heller att man ska ha någon jättestark färg. Så det blir denna som jag ska bära då.


Tjäna nå kosing.

Klockan är tio, jag är supertrött. Men måste iväg och så jag tjänar nå kosing, men det får bara bli en timma, sen måste jag hem och sova.


Här måstes vara brun!

Morfar var förbi här för att tag sen, och sa att jag skulle inte bli nog brun för dom pengar jag fick av honom till att sola för några veckor sen. Så nu fíck jag pengar så jag ska måsta sola tio gånger innan skolavslutningen. Nu är det bara jag ligger i! Så har precis varit och sola, haha.



Kan vara fiffigt med en epa ibland.

Umgåtts med Stefan hela dagen, hjälpte han att köpa en skjorta och följde han och storhandla, eftersom han och en till fyller 18 till veckan! (Han behövde ju någonstans att ha sakerna då han handlat ;) )


Som en sommarvind

Nu har vi börjat öva låtarna osv som vi ska spela på skolavslutningen. Då känns sommaren så nära. Eller det är den ju också, endast 20 dagar kvar!






Det går bra nu, kompis de går bra.


Check!

Franskaprov Dock utan franska läraren eller så, eftersom hon är borta rätt ofta. Inte en enda gång i veckan har vi haft franska. Men fick göra bort det iallafall, det är huvudsaken. Ikväll väntar pluggning + krattning. Två prov ska göras bort imorgon.

Snygga..


00.07, Godnatt.

Kom precis hem, som tur är så har jag ju sovmorgon till tio varje onsdag ;) Godnatt.



uppgift 1 av 4 klara, nu → träning.

Och So-uppgiften är klar √ Trodde inte jag skulle hinna färdigt den till imorgon (sista dagen att lämna in) men jag har även gjort alla mvg frågor! Nu återstår franskaprovet, fysikomprovet och engelskaprovet i veckan.



Direkt från Elinajuulia.blogg.se!

Såg på Elina och Julias blogg ''Vi valde att inte följa strömmen med att dissa skolan eller verka osmarta som de flesta klasser väljer att trycka på sina tröjor, det är då något som är säkert! Haha! Kan nog vara töntigaste trycket någonsin, men gissa om vi skrattade när vår mentor föreslog detta. Våran klass har genom alla år fått kommentarer att vi är så skötsamma och duktiga! Vi har alltid varit det om man jämför med andra klasser och dessutom ligger nästan allas betyg på topp ;-) Denna passade oss därför utmärkt" Haha, vilket stämmer myckert bra!

Även deras två bilder. Matte, jag och Maja.


Klasströjorna.

Egentligen rätt fult tryck. Men färgerna var snygga iallafall! =)



Leopoard på fötterna.




Svart uppfrån och ner.

1 värdig lektion idag. Sen vikare och hålor. värd skoldag.




På vägen med dutten.

Gårdagen bestod av epan, körde omkring med Nellie och Hanna mestadels hela kvällen. Dock var gårdagen en dålig dag från start till slut. Bara hoppas att denna dag ska bli bättre och veckan! =)


En av helgens uppgifter klara.

2 timmar senare, har precis sytt ihop bitarna klart och sytt dit clipsen, så nu är dom färdiga för användning. Tänkte prova olika frisyrer till skolavslutning nu innan jag ska börja plugga, men kom just på att mina locktänger är hos Nellie, attans. Lika bra att börja plugga då med en gång! :)


Fick med mig detta hem.




Lägenhet √

Var ju som sagt och tittade på lägenhet i Skellefteå idag. Glatt överaskad blev både jag och min far, lägenheten hade det jag ville ha i den + att den hade en balkong, perfekt!

Haha, 2009.

Detta var det som kom i postlådan! :)


Man tar det man får då man inte får det man vill ha

har jag hört.


Något helt nytt i postlådan imorgon!

Så imorgon får jag ett paket i postlådan! Sedan är allting till min skolavslutningsoutfit klar. Ska bara färga håret en ny färg innan också!


Sommaren 2008/2009.

Nu tar jag helg! Ska till Skellefteå och kolla på lägenhet imorgon :) Dock missar jag mitt franskaprov och fysikprovet som ska göras imorgon. Så ska göra det på måndag, sen är det bara några få saker kvar i skolan innan sommaren är häääär.


Insåg precis hur mycket som ska göras i skolan.

Betygen ska sättas nästa vecka. Så kvällen består av pluggning.


Mys i solen.

Bara gräset som ska bli grönt nu.

Mitt hår på den här bilden.


Godkväll.

Uppdaterade inget igår eftersom jag mådde galet illa. Men idag är det prima! Men hinner inte med mer än så här. Kom just hem, ska skriva klart min uppsats, plugga lite kemi och sova.


Puss på er

Hemma efter att ha grillat, efter att ha myst på med två underbara brudar (skulle egentligen vara fem, men tydligen så blev de inte så) och pratat om allt och inget och bara haft det trevligt. Länge sen man var ute och grilla så där.
Tog på mig det skönaste och det fulaste tillsammans idag. Onepiecen och uggsen, kunde inte blivit skönare, eller fulare!






Onepiecen på..

..Och nu ska vi ut och grilla! :)
Jag, den här ↓ snyggingen och några fler.


GAMEDAYYYY!

Vår första match ska spelas på två timmar. Är så nervös redan. Mot Bodö! Önska oss lycka till. Nu ska jag äta och göra mig ordning.


Här får man inte vara blek.

Morfar min var förbi igår och sa att jag var en blekfis, att jag måste sola. Så han gav mig 400 kr som jag ska sola för, han sa även att han skulle ta tillbaka en solnings omgång med pengar om jag inte varit och solat tills nästa gång han är och hälsar på ;) Så ska bege mig till solariumet nu, haha.


Välkommen till ditt nya hem

Har inget redigeringsprogram alls på den här datorn, inte ens så man kunde klippa till bilderna och i paint är det för jobbigt.



Nelly.com

Man blir lika glad då man har ett sånt här paket då man kommer hem!


Det är nu som livet är ditt.

Ska försöka göra mitt omprov i fysik imorgon, här ska ickes vara kvar några rester. Dock har jag svenska inlämning och franska också till imorgon. Det känns som om det är hur mycket saker att göra nu sista veckorna till. Härligt att kunna säga att imorgon är det bara fyra veckor kvar till skolavslutningen!!

Bild från Elina och Julias blogg. Från förra skolavslutningen, hade verkligen svart hår. Tänk att de här blir sista gång man får kramas med alla från klassen på våran skolavslutning, får en liten tår i ögat.

Blir så guförbannad!

Den här dagen kunde ju inte ha gått sämre? Jag har aldrig fått ett ig på ett prov före idag och det provet jag fick ig på är det provet som jag har pluggat mest på av alla prov vi haft senaste tre åren. Så jävla surt. Sen far jag och Maja hem och så får vi soppartorsk med epan för att tankmätarjäveln inte funkar längre. AAAAAAH!!  Vill inte ens veta vad kvällen kommer bjuda på, så isolerar mig på mitt rum ikväll så inte fler saker går fel!

Gjorde just ett klippp!

Har letat ett par såna här lääänge! Men tyckt att dom varit för dyra eftersom jag ska köpa lite som gör min skolavslutningsoutfit klar, och den kostar där kring 1000 kr. Och så hittade jag dessa för halva priset. Vilket klipp, visar hur dom ser ut då då kommer, men antar att ni ser vad det är för nå :)


Blev lite kär.

Den första ska jag inhandla innan sommaren och den andra hade jag tänkt ha på bröllopet som min kusin har om fyra veckor men såg just att den är slut i small, attans.



Drar en liten diss.

Våra träningstider. När innebandyn kommer igång helt så har jag träning söndag till torsdag varenda kväll. I veckan är alla träningar till cirka klockan 22.00. Jättehärligt att träna, men träna så sent är inte lika härligt.
Men känns roligt att dessutom ha första fotbollsmatchen i helgen mot bodö :D


En liten lista

Kärlek
Hur många har du kysst? Haha, vet inte. Har inte räknat.
Har du gjort något inom sex/kärlek som du ångrar? Jo.
Hur långt är det längsta du gått med en kille/tjej? Hur långt kan man gå?
Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Långa antar jag väl att alla tycker?
Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Haha, a.
Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? Hm, nja. Jo typ.
Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Nej.
Har du sagt "jag älskar dig" till någon utan att mena det? Tror jag inte.
Har du sagt "jag älskar dig" till någon och verkligen menat det? Ja.
Har du sparat något ifrån ett gammalt förhållande? Jo, det tror jag då.
Har du somnat gråtande på grund av kärleken? Ja, säkert.
Har du varit på en blind date? Nejnej.
Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? Hm.. vad ska man säga. Halv år kanske om de räknas.
Har du någonsin varit kär? Jo.
Är du kär? Nej.

Diverse
Favoritfärg? Svart och vit, blå.
Mobiltelefon? röd samsung.
Skola? Fridhemsskolan.
Senaste filmen du såg? Minns inte vad den hette..
Senaste låten du lyssnade på? Sweet dreams.
Vad står det i ditt äldsta sms i inkorgen? Tja gör du? =)
Vad står det i ditt äldsta sms som du har i skickade? nä :)
Har du duschat idag? Nej inte de.
Vad var det senaste du sa till din mamma? Har ingen aning.
Vad var det senaste din mamma sa till dig? Ingen aning där heller.
Går dina vänner före en partner? dom ska väl kunna ha lika mycket tid.
Vad ska du äta till middag ikväll? Ingen aning alls.

Vänner
Har du någon bästa vän? Jadå.
Vem av dina bästa vänner bor längst bort? Madde.
Är du ofta med dina vänner? Jo, ganska.
Vad är ditt bästa minne med någon vän? Kan inte välja ut ett enda.
Säg namnen på några riktigt bra vänner? Maja, Madde, Nellie.
Kan du vara dig själv med dina kompisar? Jadå =)
Har du hatat någon av dina bästa vänner? Nej, de kan man ju inte.
Litar du på dina bästa vänner? Ja, självklart!
Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Nja, kan inte se de så.
Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? jo.
Var bor dina bästa vänner? Arvids, Moskosel.
Har någon av dina vänner ljugit för dig någon gång? Har säkert hänt, vet inte.
Vem av dina vänner saknar du mest just nu? Madde. Hatar att hon bor mil härifrån.
Vem av dina vänner önskar du var med dig just nu? MaddeMaddeMadde.
Har du många vänner i din klass? Jadå, man är väl kompis med alla på ett eller annat vis.
Vem av dina vänner har du känt längst? Bea.

Mycket svammel nu.

Fem veckor kvar till skolavslutningen, snart står man där i kyrkan!
Tillbaka till allvaret, dagen har bestått av skola och träning. Nu ska jag plocka fram nå kläder för imorgon, (som madde sa, så man sparar tid för imorgonbitt, riktigt smart egentligen, eftersom jag kliver upp sådär, 25 minuter innan jag börjar) se sista avsnittet av världens bästa hotell som jag missat och sova.


Söndag eftermiddag

Har hunnit med att städa, diska, tvätta, gjort mat och duscha. Sånt där som kan göras på en söndag då man inte har något bättre för sig nu ska jag bara måla naglarna och plugga hela kvällen. Fysikprov imorgon, galet svårt.


RSS 2.0