Första frisyren klar :)

Bara mitt och Majas kvar sedan är kvällen nära!!

Vilken snygging!


Feels like home to me

Sitter hos Nellie just nu. Och gårdagen spenderades till största del med henne då med, inte klagar jag!
Ska på ett tag och färga och klippa Beas hår, träning ger färdighet.


image description

En ny till mig

Bea var snäll och följde mig en sväng på samhället så jag fick med mig en tröja hem, som ska bäras på nyår. Nu väntar bara lördag!


November 2011






De var lov och halloweenfest. Själv var jag djävul som ni kanske ser. Mycket skolmys i skolan.
Madde kom till mig och de var fest hos mig, fick min ruta krossad. Annars rolig kväll!!
Stod även i min ensamhet och vek tvätten då någon drog i dörren och plingade, själv tänkte jag inte öppna, men så gick jag mot dörren och då hade någon vikt upp brevinkastet. Rädd (okej jag började skaka) och nyfiken som jag var så öppnade jag dörren och där stod Emil och Nille. Haha, de var ju tur att de inte var någon annan :)

Oktober 2011



Blev många kvällar hos mig med Klara och Fanny (Elin orkade aldrig vara med :( ).
Mycket skratt med mina fina vänner! Jag, Klara och Fanny åkte iväg och såg hockey, skellefteå - luleå. Jag spelade min första innebandymatch, nervöst var det! Madde kom till mig, de blev kortspel med alexander och simon och vi hade även fotbollsavslutning som innehöll bodaborg, bowling och god mat!

Try for the first time

Inte i närheten av klaras lockar som hon gjorde men näst intill godkänt. Här ska övas!! Synd att allting är alltid så mycket lättare att göra på andra än sig själv..


September 2011


Gjorde tacos hemma hos mig med Julia, Elina och Erika. Det är nog dags att göra om tycker jag. Vi hade klassfest, även det tycker jag att de är dags att ha igen. Bea var och hälsade på, även de är dags att göra igen. Gjorde min första uppsättning. Tog med mig Fanny till Arvids, även det är de dags att göra igen. Det har mina vänner här frågat om också ;)

Ny locktång!

Eftersom klara gjorde de så bra på mig så blev jag ju tvungen att köpa mig en egen (så hon kan göra när som helst på mig ;) )


Augusti 2011




Flyttade till min lägenhet på riktigt någon vecka innan skolan började, tog med mig Madde en vecka innan.  Umgicks jag med Fanny för första gången, nu är jag ju superglad för det, kunde ju inte bli bättre! ♥ Sedan började jag skolan (med en toppen klass) som blondhårig men innan vi gått tre dagar så var jag brunhårig igen. Började även spela innebandy i skellefteå ibk.

God jul alla


Juli 2011








Flyttade in i lägenheten, de var stadsfesten och direkt efter det åkte vår innebandylag till Tjeckien för innebandycup, bland de roligaste jag gjort. Skulle kunna göra om de tusen gånger om!
Direkt vi kom hem från de så var jag hemma 4 dagar sen åkte fotbollslaget till Göteborg för gothiacup, även de riktigt roligt!

23 december - dagen innan

Slagit in de sista julklapparna hos morfar idag, nu väntar man ju bara på att få öppna dom.
Terminen har bara sprungit iväg, sjukt vad tiden gått snabbt! Men som sagt tiden går fort då man har roligt, och jag har haft en kanon första termin!


Juni 2011



Juni månad, riktigt riktigt riktigt bra månad! Skulle färga håret mörkblondt, men blev som ljusbrunt, var inte nöjd. Men som tur var så gjorde solen ett bra jobb och blekte det massor.
Gjorde en massa roligt med klassen sista veckan. Stod målvakt mot lärarna, gjorde nellies balfrisyr(hon var förövrigt riktigt fin på balen!). Sjöng i kyrkan(nervös räcker inte att förklara hur det var), hade hur kul som helst under avslutningskvällen med världens bästa klass, saknar som tusan!!
Var även på min kusins bröllop i stockholm och sommarjobbade dom två första veckorna av lovet.

Fika med Nelliepellie


Gårdagen

Hämtade Maja från skolan och så for vi och kolla runt på några affärer där jag köpte mig ett halsband (förra inlägget) och sen åkte jag hem till Bea där vi mös på tills jag körde hem.


Två i en

Style by Tyra.


Maj 2011




Hade en mysig epa utflykt med Foppa och Nellie där vi hann prata om allt mellan himmel och jord, åt godis och eldade. Riktigt mysigt! Hade även tagit mig in preliminärt på frisörprogrammet, letade lägenhet och köpte de första som skulle finnas i lägenheten - tallrikar och bestick.
Vi hade även börjat öva på avslutningssångerna som skulle spelas i kyrkan.

12.21 onsdag

Ligger och ser julkalendern, ska strax röra på mig för att hämta upp maja då hon sluta och senare blir de att umgås med Bea, kommer inte ihåg senast vi umgicks, var verkligen på tok för länge sen!!


April 2011



Vägarna tinade fram, sommaren var på väg! I och med de så beställde jag mina skolavslutningskläder. Då var de inte länge kvar!
Vi avlivade även vår katt..

Inlägg som skulle upp idag

Efter att ha sagt hejdå till min lägenhet (som jag egentligen skulle vilja ta med) och kramat om mina fina vänner så sitter jag nu på bussen hem. Om de inte är så att jag har någon träning innan elin åker tillbaka till stockholm så jag hinner träffa henne igen :) (du förstår väl att du kommer dra tvungen att offra någon av dina helger och åka hit!!)


Mars 2011



Höll på att måla naglarna i nya färger och mönster ungefär varje dag. Var i Gasa med en massa roliga!! Körde epa för fullt och hade fått en riktigt snygg färg på håret (skulle ge mycket för att få tillbaka det..)

Hey Fanny, what are you doing?


Godmorgon

Klockan är tolv och jag ligger fortfarande i sängen. Ska strax röra på mig, in till stan för att kika på ett halsband åt mamma och sedan till solbacken med klara. Ikväll är de träning som tydligen skulle bjuda på julfika, inte klagar jag. Och imorgon åker jag till Arvids för julen.


Februari 2011



Började bli mer blond är brunhårig. Spelade innebandy för fullt och gjorde även första valet om gymnasiet (eller de kanske var i januari) och de stod mellan fordons - kaross och lackering eller frisör. Men som ni ser så blev de frisör.

Svar till dig.


Svar: Tack så mycket!! Eftersom Klara var snäll och gjorde de på skolan på mig så vet jag ju inte exakt hur hon gjorde, men hon delade in håret och lockade de med locktången på bilden. Men på just den bilden du mena så var de lockarna som hon gjorde fast att jag borstade ut dom, hoppas svaret duger! :)


 
image description
Innan jag borstade ut dom.
image description
Och efter.
image description
image description


4de advent.

Eftersom jag inte har någon ljusstake med fyra ljus så tänder jag alla jag har istället, funkar de med.


Gör som alla andra - årsresume - januari 2011





Firade nyår med en massa, dock hann vi inte se några raketer eftersom Majas pojkvän hade fingret ur led och vi satt då i väntrummet under 12-slaget. Jag bestämde mig även för att bli blond igen och gick då omkring med en hemsk orange färg ett bra tag.
Epan blev lagad och fick köra igen! Fick även världens blåöga av Maja.

21.20

Efter att ha haft ett berg av tvätt så är nu de mesta vikt, utom de sista som hänger och torkar. Sängen är nybäddad av de fina påslakanen jag fick utav mamma (haha) man tackar och bockar! 


Aldrig har de vart så rörigt

Lägenheten ser ut som skit, ska verkligen ta tag i det nu!!


Jullov

Ligger i sängen och ser Harry Potter, ska snart ta tag i städningen eftersom jag har så gott som jullov (ska bara dit tisdagmorgon) så ska jag göra de julfint innan jag lämnar lägenheten för julen.


Gameday

Påväg mot samling till matchen som börjar halv fem, hoppas på vinst och ikväll blir de att umgås med fina brudar!:)


TGIF - thanks god it's friday

Slutade vid lunch så åkte jag hem och somnade framför Tvn direkt och där är jag fortfarande. Ska göra nå middag sen städa lägenheten och kika om tvättstugan är ledig, har inte hunnit helgstäda än.


Mys hos mig

Elin kom också hit, toppeeeeen!!! Tusan vad jag kommer sakna den glädjespridaren då hon nu flyttar efter lovet..:(
Iallafall så spela vi kort under stunden dom var här. Fanny stannar förresten här för natten, inte klagar jag!!


Möta två fina

Åker till stan för att möta upp fanny och klara, köpa godis och sen åker vi hit och myser hela kvällen. Ni är välkomna.

 


Tack klara :)!


Just nu


Dagens

Halva dagen har vi varit i kyrkan på "en må bra dag" långtråkigt. Frisör efter lunch, toppen!


Hade gärna gjort flera inlägg

..men jag orkar aldrig sätta igång en dator då jag kommer hem då telefonen har lika många funktioner som datorn, utom en - att ladda upp bilder via blogg appen, därav den dåliga uppdateringen.


Julklapp ett √

Första julklappen köptes idag av mig och Fanny. Kanske borde öka litegrann, inte länge kvar till julafton och jullov nu.
Tog även med mig bästa fanny till mig och bjöd på middag. Risken finns att jag behåller henne här hela kvällen också.


Syskonbild

Blev väckt halv 12, då vi skulle ta en syskonbild.
Ska nog snart ringa maja och se om hon är vaken och mottaglig för någon av mina idéer.

 


Lördag 12.44

Vi gick hem med vinst igår, 9-3, skönt!
Sedan åkte vi förbi karamelltåget innan vi for till Arvids. Vi var här vid 12 så då for jag ut en sväng innan jag åkte hem och sov.

 

 


Matchdags!


Det nalkas innebandymatch.

Ska strax börja med maten sen bege mig mot kaplan där vi har match ikväll mot holmsund. Sedan kommer mina päron hit eftersom min brors match i arvids var inställd, vilket innebär att jag åker till arvids efter matchen som slutar kring 10.


Yesterday for me

Skoldagen flöt på som vanligt med matte på morgon och sedan klippning hela dagen. Själv håller jag på att lära mig olika klippsätt på skägg.
Då skolan slutade så åkte jag och fanny hit och gjorde gomiddag och här var hon hela kvällen. Massor med skratt bjöd kvällen på, som vanligt med fanny, haha! :) Jimmie var också förbi oss en sväng.



Ni är så välkomna till ert nya hem.





♥!!

Nya hårfärger för alla!


Goddag igen.

Är väl ungefär strax tre veckor sen jag skrev sen. En massa roligheter har hunnits med. Lägger in bilder (några tagna från klara) för att sammanfatta mina tre veckor!







RSS 2.0