Grattis babe ♥♥




Känns som jag började sjuan igår.

Dom sista proven och inlämningarna ska strax vara gjort och inlämna. Fysikprov, nationella matematik och svenska inlämning nästa vecka. Bara fem veckor till nians skolavslutningen, tiden bara springer iväg! Ska börja på min svenska inlämning nu som ska vara en uppsats om vad som helst, blir tokig, kommer inte på alls hur den ska vara.


What are words?


Hörde att den här ska spelas på vår skolavslutning, den är så hilma fin!

två styckna silvriga duetter =)

Min och Maddes!



Grattis lite såhär i förskott.

Eftersom Madde fyller år på sådär.. 35 minuter. Så köpte jag och Maja en liten ''goodiebag'' till Madde som innehöll diverse saker. Då vi just hade handlat klart sakerna så far vi förbi ica och där ser vi Maddes bil så ringer henne och ger henne hennes paket, dock hann vi ju då inte tejpa igen paket (vilket gjorde så att hon redan har tjuvkollat i paketet) så hon fick det i en söt liten påse. Jag hoppas att hon tar kort och lägger in bilder på allt den innehöll + att skriva vad det är! =)


En liten tjuvtitt.

Om jag nu ska ha den på skolavslutningen (har inte bestämt mig än) så ska jag sy upp den, den som är runt axeln är tio mil för lång känns det som så då hänger ju klänningen jättelångt ner också. Så ska fixa den om jag ska ha den.


''Dags att blogga kajsa''

Ja, de är det ja! Dock har jag inga nya bilder alls att bjuda på. Veckans dagar har innehållit träningar och vänner därför ingen uppdatering. Men ska bättras.

2008. Blondt och fint hår.

Brumbrummmmm

Varit och kört moppe med Nellie efter skolan i någon timma. Så sjukt roligt det är att köra moppe. Då jag blir 60 + så ska jag nog skaffa mig en moped igen ;), eftersom min ska snart säljas :(

Blev lite suddig bild eftersom jag inte har kvar originalbilden på datorn utan bara den lilla jag ut för någon dag sen..

Kan inte fatta att det är så kort tid kvar av nian.

                                                   


Ut och rör på dig Kajsa.

Vad gör jag inne nu?!? Det är kanonväder!! Ska ta med mig hunden ut på en lång promenad.


Min förmiddag i mobilbilder.

Vaknade vid elva, såg att vädret var hur fint som helst så gick ut på gården med hunden ett tag innan vi gick en långpromenad, sen har jag tvättat och städat epan och tog fram moppen. Är riktigt sugen på köra!




2009


"do what you have to do"

Sitter i huset med hunden + världens huvudvärk. Ska nog gå och slå igång en tvätt, diskmaskinen och gå en rätt lång promenad med hunden (som jag faktiskt gjort en gång tidigare idag) sen gå och sova. Har man inget att göra ska man göra det man behöver göra.


När man har en hel del tid över.

Tog med mig Madde imorse och for och köpte två nitbälten och plockade lös alla nitar (skulle sätta dom på ett par byxor men valde att sätta på ett par gamla ballerinaskor som jag har) Så tänkte visa hur de blev.

Från början såg dom ut såhär.

Och såhär såg dom ut tillslut.

Världens bästa hotell.

Har sett vartenda av dom sex avsnitt som varit. Så otroligt roligt program. Har ni inte sett det så har ni missat något! :D




Lite smått om skärtorsdagen, tror jag det heter?

Jag och Maja bad Madde komma till Arvids, även om det var så att hon var här till iförrgår och kom tillbaka igår. Så vi umgicks med varandra hela kvällen så som vi gjorde jämt för cirka 2 år sedan.



Galet fint hår vi hade båda två här.


2009.

Idag kom skolavslutningsklänningen.

Dock vet jag inte om jag ska ha den än. Den var inte riktigt som jag trodde. Måste sy in en liten sak innan jag kan ha den och den är genomskinlig helt och hållet. Så måste ha en vit tubtopp under, men de är väl sånt man får ta. Så får se om jag ska ha den, den är ändå rätt fin.



En liten smygtitt. Nåde den som köper en likadan!

Far och umgås med Maja.

Riktigt ful bild, men jag hade snyggt hår på bilden iallafall.

Från Foppas blogg.

Hittade denna söta bild på mig och Maja från friluftsdagen.


I postlådan här om dagen.

Dessa ska få pryda mina fötter på skolavslutningen. Ska springa ut till postlådan nu eftersom min klänning ska komma idag! :D




juste..!!!!

Tog min in preliminärt på mitt förstahandsval!!
Så troligen flyttar jag mig efter sommaren.


Madde inviger mitt lov.

Madde kom hit igår och ska vara här till imorgon så därför har vi en massa annat bättre för oss än att sitta vid datorn. Kan berätta att igår så umgicks vi med Peter och Patte, for och hälsade på Kim och sen hem och umgicks med Maja. Och idag har vi tränat och ska och hyra nå filmer nu. Vi hörs imorgon troligen.


Ojojoj, glömde visa.

La in bilden på paketet för ca fyra veckor sen men glömde skriva vad det innehöll. Här får ni se :)
Funderar på att köpa nitar och göra något roligt med dom, tråkigt då dom bara är enfärgade deminblå, eftersom jag redan har ett sådant par :)



Mycket babbel på en gång.

Vaknade, for hem, gick och mötte Nellie, hämtade epan och for och handla ingredienser så vi kunde göra pannacotta, så gjorde vi det och prata på. Nu har jag ätit och ska snart byta om till träningskläder, hämta nellie och fara och träna lite fotboll.
Pannacotta, dock såg våran inte ut såhär snygg.



Skolavslutningsklänning -checkkkk!


Lagomt till lovet?

Jag snorar som tusan och nyser hela tiden, perfekt att bli sjuk så här till lovet. Nej!

Puss på dig Maja att du har smittat mig.

Japp.

Har nyduschat, så håret är fortfarande lite blött därför det ser så gult ut. Och tröjan har som flikar som hänger ner, men dom syntes tyvärr inte på bilden. aja, nu ska jag ut.



Hörde att det var Onepiecedagen hos oss idag.

Så nu är bär det av till skolan -så här. Dock har vi bara en lektion sen slutar vi.

Ett måste för mig 2011.

Att ha vit klänning då jag går ut nian, när man går ut exempel sjuan och åttan spelar det inte så stor roll vilken färg man har. Men när jag går ut nian så känner jag att de är ett måste att ha vit klänning. Skulle dessutom beställa tre klänningar idag, en av dom till skolavslutningen men som vanligt, den var slut. Så nu är det bara att leta vidare.

Förra året körde jag på vit klänning med blommor på + svart hår. Blir skillnad i år, hoppas dock att vädret är exakt desamma!


 


Skidor för hela bunten.

Efter lunch hade vår klass + Foppa skidor hela efter middagen. Vi skulle lära göra vindskydd osv.




En dag lik min framtid kanske?

Gick skola en enda timma dag eftersom vi hade hålor. Skönt.
Då vi slutade vid 2 så for jag, Maja och Nellie hem till mig och jag provade Majas skolavslutningsfrisyr eftersom jag har gjort hennes två senaste också, sen provade jag även göra snabb en balfrisyr på Nellie  :)

Dock hade jag bara silvriga klämmor, så det skulle ju se bättre ut med snyggare klämmor och så!


Sådär ja, direkt in på klockan 2.

Känner att de blir lite taskig uppdatering idag. Eftersom jag slutar kvart över två sen ska jag och resten från musikelevensval stanna på skolan och öva de som vi senare ska spela upp på kvällen på öppet hus. Förresten så sover Madde hos mig ikväll, så därför har jag städat upp rätt mycket i mitt rum igår.


Får bli en gammal bild, är i brist på nya. För kameran har endast varit uppe en enda gång senaste två veckorna.

Mitt finger bär en ros.



Godnatt.


Tänkt dig att vakna med den här sötisen bredvid sig.




Back on track, men för hur länge?

Har haft en och en halv veckas paus. Vilket inneburit att jag bara har haft en enda anledning av att sitta vid datorn och det är att kolla efter skolavslutnings/bröllops klänningar. Under dom ''två'' veckorna som varit så har:

• Asfalten tinat fram på alla vägar.
• Kört till moskosel och hämtat Madde klockan 10 på kvällen med epan, som förövrigt tog 3 timmar.
• Avlivat vår katt..:(



Hej så länge


Peace out

Kom hem för ett tag sedan så ska duscha och sen köra till Bea :)


RSS 2.0